Fes-te’n soci del Club Calafell Costa Daurada Runners


No t’imagines quant d’esport pots practicar a Calafell i gaudir-ne en qualsevol lloc amb les avantatges de ser soci del Club Calafell Costa Daurada Runners.A Calafell podràs durant tot l’any practicar esport per estar en forma, gaudir-ne en companyia, federar-te i competir.



Fes-te’n soci i entra a forma part d’una entitat com el CCCDR capdavantera en la promoció de l’esport, la natura, el lleure i la cultura.



El CCCDR està format per un col.lectiu de persones vinculades des de l’àmbit professional o amateur a l’esport i el lleure que gaudeixen organitzant activitats a través de les seves diverses secciones esportives.



A Calafell fa molts anys que l’esport està present amb força, l’entorn natural i la seva excel.lent climatología fan del nostre municipi un lloc idoni per practicar, gaudir i competir les modalitats esportives que des de les diverses seccions posem al vostre abast.



Per això t’has de fer soci per gaudir de totes les activitats esportives i gaudir tanmateix dels avantatges de ser soci: disposar d’una assegurança de responsabilitat civil i accidents propia, tramitació de llicències federatives, descomptes en competicions, en material esportiu, en allotajments, en instal.lacions esportives del municipi, estacions d’esquí i muntanya i molt més….!!



Benvinguts al Club Calafell Costa Daurada Runners….!!



La Junta Directiva




0 comentarios:

Publicar un comentario

top