L'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha rebut aquesta setmana els calafellencs Alessia Bertolino i Toni Duart, que van participar a la 25è edició de la Marathon des Sables, una de les competicions més dures del món.
Alessia, presidenta del club Calafell Costa Daurada, ha finalitzat quarta en la categoria femenina absoluta de la marató i ha estat la número 64 en la classificació general. Alessia ha participat junt amb el també calafellenc Toni Duart, que ha estat el 23è de la classificació de veterans i el 70è de la general. 
L'alcalde ha subratllat "la força mental, l’equilibri i la voluntat d’aquesta parella de calafellencs, que han portat el nom de la ciutat en una de les proves atlètiques més dures del món". En el decurs de la cursa, els dos atletes duien samarretes i gorres de Calafell on era ben visible el nom de la ciutat.

Durant la recepció, l'alcalde ha obsequiat els atletes amb productes de la terra i un llibre.

La Maratho des Sables és una prova atlètica que transcorre pel desert de Sàhara i en la qual s'han de recórrer més de 200 quilòmetres en deu dies i sota temperatures sovint extremes, de més de 40 graus.

Dels 1.013 participants, 130 van abandonar. Duart explica que "és el factor psicològic el que juga un paper molt important" i Bertolino afegeix que "la preparació mental per aquesta competició és molt important i significa un 70% del total de la preparació, és una experiència de vida, treus el més autèntic de tu mateix".

Els calafellencs tenen ja nous objectius. Els més immediats són l'Andorra Traning, el 26 de juny, 100 km a Madrid i les Cent Milles de l'Himàlaia, a finals d'octubre de 2011.

0 comentarios:

Publicar un comentario

top